עידן האינטרנט התפתח וגדל ויחד איתו התפתחו תחומים משיקים רבים – לצערנו – לא תמיד חיוביים.
אחד התחומים הללו הוא הפשע המקוון (online Crime) שהחל בזעיר אנפין וגדל למימדי ענק כיום שכולל מגוון ענפים: הונאות האינטרנט, וירולוגיה (כתיבת וירוסי מחשב), ספאם (דואר ומידע זבל) וכמובן התחום המוכר כל כך של פריצה למערכות מחשב –
Hacking.
מנהלי מערכות מידע רבים עומדים חברי אונים אל מול האיום ההולך וגדל של אבטחת המידע של החברה ולא תמיד הפתרונות המיושמים נותנים את המענה הדרוש או הראוי לרגישות המידע ודרישות החברה בתפעול היום יומי.
אחד הפתרונות הבסיסיים ביותר למירה על מידע ונתוני הארגון או החברה הוא שרת חומת האש או ה-Firewall.
כשמו כן הוא, תפקידו של שרת חומת האש הוא להדוף מתקפות אינטנרט המכוונות לארגון שלכם כאלה שיש בהן פוטנציאל לגרימת נזק או גניבת מידע, על ידי סינון המידע הזורם מתוך הארגון החוצה ומבחוץ פנימה.
ישנם סוגים רבים של שרתי חומת אש והבחירה לעתים קשה על כן לא תמיד ארגונים וחברות בוחרים את הפתרון המתאים והטוב עבורם בייחוד כאשר לא מוצגים בפניהם כל הפתרונות.
שרת חומת אש על מערכת הפעלה לינוקס פועל מעט שונה משרתי חומת אש אחרים מה שמייחד את חומת האש של לינוקס והופך אותה לאחת ממערכות האבטחה היעילות והבטוחות ביותר בעולם.
אנו ב-RCT מבצעים התקנות חומת אש על לינוקס החל משלב התכנון ועד לשלבי הניהול והוספת החוקים המאפשרים שליחה וקבלה של מידע דרך שרת חומת האש באופן מאובטח והרמטי.